Въоръжени служители застреляха и убиха куче на улица в Западен

...
Въоръжени служители застреляха и убиха куче на улица в Западен
Коментари Харесай

Полицията застреля куче, докато паниката избухна на тиха улица, след като то „уби друг домашен любимец“

Въоръжени чиновници гръмнаха и убиха куче на улица в Западен Лондон след известия, че то е раздрало друго куче до гибел.

Ченгетата бяха извикани на улицата в Грийнфорд в неделя сутринта поради сигнали за куче отвън надзор. Смущаващо видео, снимано от прозореца на горния етаж на къща, демонстрира по какъв начин служители на реда се доближават до животното и го прострелват, преди да изкуцуква.

Клипът, който Mirror Online не разгласява, е гледан повече от 99 000 пъти от този момент беше оповестено в X, някогашен Twitter, този следобяд. Столичната полиция помоли хората да се въздържат от шерване.

Полицаите потвърдиха, че чиновниците са били извикани на Куинс Авеню, Грийнфорд, късно сутринта в неделя, където кучето е било унищожено. Не е ясно каква порода куче е било, макар че не наподобява да е било вид булдог.

Говорител на Мет от полицейския екип в Ийлинг сподели: „ Повикаха ни в 10:39 сутринта на 14 януари към отчет за куче отвън надзор, което е умъртвило друго куче в Queens Ave, Greenford....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР