Въоръжена със скрити камери и микрофони, досущ като таен агент

...
Въоръжена със скрити камери и микрофони, досущ като таен агент
Коментари Харесай

Драмите в живота на Ивайла Бакалова

 Въоръжена със скрити камери и микрофони, съвсем като скришен сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), е миската Ивайла Бакалова. Причината – записва скрито всички диалози и срещи около ареста на другари й Веселин Денков, прочут като Весо Брадата. 

Неофициалната версия гласи, че Денков е обвинен, че е плащал на протестиращи през лятото от името на. Смята се, че има близки контакти с търсения хазартен необут и поради това е ударен от прокуратурата. Ресторантьорът обаче твърди, че не се познава с укриващия се е Дубай олигарх. Денков е задържан дружно с Ивайла на граничен пункт " Калотина " на връщане от отмора в Италия. През предишния месец се появи следствие на Антикорупционния фонд, отдадено на apecтa на ресторантьора. От секрети записи, направени от Бакалова, се чува по какъв начин й желаят пари за освобождението на предприемача.

Участници в тях са юрист Емил Писков, някогашен чиновник на ГДБОП и ДАНС, Мартин Божанов - съветник, както и човек, чиито глас припомня на Ане Анев. И макар че Денков в последна сметка бе пуснат под домакински арест, тъмните облаци над него и Ивайла не са се разсеяли изцяло, написа. 

Звездата на Бакалова изгрява тъкмо преди 20 години. Тогава през март 19-годишната чернокоса варненката печели Мис България. За състезанието обаче прекомерно настойчиво се приказва, че е авансово организиран. В навечерието на конкуренцията несъществуващият към този момент вестник " Нощен труд “ разгласява на първа страница, че победител ще бъде Ивайла. Скандалът е голям, само че все пак състезанието е извършен и Бакалова сграбчва короната. Организатор е " Мегаталант " - компанията на Дарина Павлова, брачна половинка на Илия Павлов, президент на " Мултигруп ". Впоследствие Бакалова демонстрира извънредно близки връзки със семейство Павлови. Дълго време като градски митове се описват най-различни истории за любовен триъгълник сред Ивайла, Дарина и Илия. Не е изненада, че замесите отхвърлят. 

След състезанието кариерата на Бакалова тръгва стремително нагоре - фотосесии, ревюта, корици, всемирски събития. Тя е измежду най-коментираните дами в България. Щастието обаче не трае дълго. В края на 2002 година мениджърката на " Мегаталант " Мария Бонева, тогава Станева, е залята с киселина в лицето. Само няколко месеца по-късно през март 2003 година, е погубен Илия Павлов. Откаран е незабавно в " Пирогов ", а измежду първите, които идват в болничното заведение, е Ивайла Бакалова. Впоследствие Дарина Павлова закрива " Мегаталант ". 

На фона на всичко това носителката на короната се оказва бременна. На 22 години Ивайла чака първото си дете от един от най-митичните мъже у нас Румен Гайтански-Вълка. Запознават се две години по-рано, часове след като Бакалова претърпява злополука. В оня ден тя се удря с колата си на разклона за Кремиковци. Инцидентът не е тежък, само че хубавицата изпада в потрес. Същата вечер, с цел да я разсее от случката, нейна другарка я кани в едно от най-елитните заведения в София. Тогава Ивайла вижда за първи път Румен Гайтански. Заговарят се и следва бурна обич, нищо, че той е с 19 години по-голям от нея. 

Ражда се щерка им Рая, само че още до момента в който е бебе, двамата се разделят. Няколко години по-късно Ивайла признава, че раздялата с Вълка е най-тежкият интервал в живота й. Младата майка с малко бебе на ръце не знае накъде да поеме. Надеждите, че ще има крепко семейство, са разрушени. Изпада в меланхолия, от която се възвръща след няколко години. Докато лекува любовните си рани, миската се затваря в себе си и не помни за светския живот.

Завръща се няколко години по-късно, когато се взема решение на смелата крачка да влезе във " ВИП Брадър ". Горе-долу в този интервал обаче идва идващият пестник. От медийни изявления се схваща за сериозен спор в фамилията й - става известно, че Ивайла и близначката й Божидара са имали трагично детство. През първите си три години миската се казва Людмила, кръстена на дъщерята на Тодор Живков. 

Баща й се надява, че ще получи жилище от Тато, само че това не се случва. Родителите се разделят, когато двете момчета нямат и 2 години. С баща си не прекъсват контакт, само че пo думите им той ги малтретира. Веднъж провесва Ивайла през терасата, с цел да преодолеела страха си от високото. 

Впоследствие мъжът отпътува за Америка и дълго време не поддържа контакт с децата си. Там обаче попада в пандиза за няколко години, а по-късно се връща в България. Божидар Бакалов дълго време употребява медиите като естрада, с цел да опише своята версия. Твърдеше, че Ивайла и Божидара не са негови деца - татко им бил различен, само че той ги осиновил, с цел да избави тях и и майка им. Както и това, че те са гo ограбили със 75 000 $ и 2 кг злато с подправени пълномощни. В изявленията Ивайла твърди, че ябълката на раздора е апартамент, приписан на близначките от баба им по бащина линия. Таткото Божидар не можел да преживее, че парцелът не е негов, и почнал да упреква дъщерите си във всевъзможни грехове. 

През 2014 година Бакалова претърпя и извънредно тежък случай в риалитито " Къртицата “. По време на едно от тестванията участниците се изстрелват с катапулт и би трябвало да се приземят на мрежа. Ивайла обаче oплита крайници си, а поради мощния камшичен удар на въжето получава тежка полифрагментна фрактура. Краката й не могат да се освободят и в последна сметка тя увисва с главата надолу. Единият й крак безусловно се оказа натрошен. 

Бакалова изкара три месеца на легло, а години по-късно продължава да накуцва и да изпитва мощен дискомфорт. Твърде многото инциденти я карат да избяга в Дубай, където няколко години работи в капиталов фонд като съветник на клиенти. Именно в арабското емирство преди три години се среща с Веселин Денков и поради него се връща в България, където попада в следващия скандал.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР