Въобще не съжалявам, че приех да участвам в Като две

...
Въобще не съжалявам, че приех да участвам в Като две
Коментари Харесай

Признание. Култов актьор издаде голяма тайна!

Въобще не скърбя, че одобрих да вземам участие в " Като две капки вода ", тъй като в никое друго шоу няма да ми дадат да върша и пея това, което там. Отрази ми се доста добре в действителност. Много бързо се навих за присъединяване.

Това разяснява в предаването " На кафе " артистът Христо Гърбов.
-->
Най-специалната ария за мен беше тази на Едит Пиаф. Напомни ми за майка ми. И тя е една дребна жена, която ме научи да издържим на компликации, разяснява той.

Най-трудната ми задача беше да подражавам Дара и то на британски език. Сега си припомням за една канадска продукция преди години. Като се явих на кастинг ме питаха дали мога да карам карета и аз им споделих, че мога, че съм карал с четири коня. Питаха ме дали знам езика, отговорих, че не, само че ще опитам и мисля, че ще се оправя. Рискуваха.

Научих текста, но те трансформирали текста и единствено те си знаят текста, а пък аз нищо не разбирам. А аз имах там една имитация. Но демонстрираха актьорска взаимност и с жест ми сподели, че би трябвало да си кажа репликата и по този начин се оправих. Ама англичанин да научи текст на български ще е мъчно. Ние сме дребна нация и ние би трябвало да им знаем езиците, на тях никак не им се постанова да учат, разяснява той.

Детството ми беше доста мощно, имам страхотни мемоари. Баща ми и майка ми ни отглеждаха с доста обич и грижи. от дребен бях доста артистичен. Живеехме в региона на жп гарата във Варна и там имаше алея, по която се стигаше до плажа. И с някаква стомна вървях по нея и се правех на пийнал. Постоянно имитирах мои родственици и ме намразваха поради това. Така че имитационното изкуство никак не сближава хората, описа той.

Едно време се записах да изучавам за инженер, тъй като по това време, в случай че не си в институт, би трябвало да отидеш в казармата. Така че се записах, с цел да се отърва. Учих единствено една година, само че там ме усетиха, че имам артистични заложби и хората ми споделиха, че би трябвало да стана артист, спомни си Гърбов. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР