Ваня Иванчева поема поста изпълнителен директор на Shell България от

...
Ваня Иванчева поема поста изпълнителен директор на Shell България от
Коментари Харесай

ВАНЯ ИВАНЧЕВА СТАВА НОВИЯТ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА SHELL БЪЛГАРИЯ

Ваня Иванчева поема поста изпълнителен шеф на Shell България от 1 януари 2022 година Тя е част от компанията над 20 години, а с изключение на новата управителна функционалност, която ще заема, остава и на досегашната си роля – старши финансов консултант в Shell за Централна и Източна Европа.

Кариерата на Ваня Иванчева в Shell България стартира през 1997 година като през годините тя заема разнообразни функции в отдел „ Счетоводна отчетност “ и „ Финансов разбор Търговски обекти “ за България. От 2007 година тя поема разнообразни районни позиции в ЦИЕ в региона на оценка на капиталовите планове на Shell, обмисляне и надзор на представянето на бизнеса, стандартизация и промяна на Финанси в района. От 2015 година Ваня Иванчева е член на управителния екип на Shell България, а все още управлява и сполучлив екип от финансови анализатори от страните в Централна и Източна Европа.

„ Изключително горда и щастлива съм да поема поста изпълнителен шеф на Shell България. Безспорно с изключение на самопризнание, това е и голяма отговорност и имам вяра, че дружно с отдадения екип на компанията ще съумея да надградя триумфите, реализирани до момента, тъй че Shell да продължи да бъде водач у нас и знак на доверие и качество “ – разяснява Ваня Иванчева, изпълнителен шеф на Shell България.

Ваня Иванчева поема поста от Камелия Славейкова, която извънредно сполучливо управлява бизнеса на компанията у нас през последните 13 години. За този интервал тя съумя да разшири портфолиото от бизнеси на компанията в страната и да ускори позициите на България в Групата Shell, да реализира отлична известност на компанията и да я утвърди като водач на мнение в промишлеността и основен състезател по значими за страната ни и енергийния бранш тематики. Камелия Славейкова остава ръководител на борда на шефовете на Shell България и управител корпоративни връзки в компанията и ще продължи интензивно да работи за нейното сполучливо развиване у нас.

*Източник: Shell България ЕАД
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР