Ваня Григорова обяви, че влиза в надпреварата за НС на

...
Ваня Григорова обяви, че влиза в надпреварата за НС на
Коментари Харесай

Ваня Григорова ще влиза в битката за парламент. Този елит трябвало да си ходи

Ваня Григорова разгласи, че влиза в конкуренцията за Народно събрание на предварителните парламентарни избори. Тя написа пост във Facebook, за заяви новината, само че без да прецизира в какъв формат ще стане това. Според информация на " Гласове ", Григорова ще взе участие на изборите за българския парламент със своя групировка под името " Солидарна България ". Ето какво написа тя:

Настъпил е преломният миг, в който работещите българи би трябвало да защитят правата и ползите си. Да спрат да са пасивни наблюдаващи и единствено да понасят следствията от управнически решения в техен ущърб, без самите те да поемат в ръцете си личната си орис. Именно по тази причина взех решение да вляза в борбата за предварителните парламентарни избори.

На локалния избор получих голямо доверие. То ми дава убеденост, че всичко, което предлагах в акцията в София, е допустимо да се случи на национално равнище. Не единствено е допустимо, наложително е, в случай че желаеме хората да не търсят по-спокоен и заслужен живот в чужбина, а да се осъществят в родината си. Допълнително ме стимулират хилядите писма, известия и позвънявания от цялата страна, с апели да се обединим със съидейници, да предложим политики и да създадем всичко по силите си за България. Не Сглобена или Разглобена, а единна и самостоятелна в отстояването на националните ни ползи.

Това, което става у нас през последните години (а в последно време и всеки ден) ме разгневява и тласка към деяние. Надявам се и вас! Страната ни прилича Италия от края на 80-те години с правителства-еднодневки и политически безпорядък, в който непоклатими са единствено ползите на мафията. Фасадна народна власт в комбиниране с пазарна тирания от латиноамерикански вид. Евтаназираха парламентаризма, разпарчетосаха даже Конституцията поради конюнктурни ползи и сглобки. В тази вакханалия се чуват всевъзможни гласове, единствено не и гласът на същинското конституционно болшинство – работещите хора, които на всичкото от горната страна заплащат сметката. Ново възпроизвеждане на сглобката още веднъж ще ги остави на последно място в целите на ръководещите.

„ Мандатът “ на този „ хайлайф “ би трябвало да прекратим неотложно! Време е за обществена правдивост, за заслужено разпределение на направеното, тъй че да се усъвършенства животът на всеки българин. И нищо друго няма чак такова значение.

В акцията за локалните избори усетих силата на хората, а за няколко месеца в Столичния общински съвет се оказа, че гласът им може да бъде чут. Протягам ръка на работещите и на техните представители - дано пренесем тази мощ дружно в цялата страна! С вяра за една Солидарна България, в която има потребност от всеки и никой не е изхвърлен зад борда!

Борбата за обществена правдивост не е спринт, а маратон. Това е, което върша и ще продължа да върша, без значение в каква позиция се намирам.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР