Външното министерство на Иран предупреди САЩ, че ще предприеме решителен

...
Външното министерство на Иран предупреди САЩ, че ще предприеме решителен
Коментари Харесай

Иран заплаши САЩ със съкрушителен отговор, ако обявят Революционната гвардия за терористи

Външното министерство на Иран предизвести Съединени американски щати, че ще предприеме " съдбоносен и пагубен " отговор при положение, че Вашингтон разгласи Ислямската революционна армия за терористична формация, оповестяват иранската новинарска организация " Тасним ".

" Надяваме се, че Съединени американски щати няма да създадат тази стратегическа неточност ", посочи представител на външното ведомство на Ислямската република, като добави: " Ако го сторят, реакцията на Иран ще бъде твърда, решителна и съкрушителна. "

След като " Файненшъл таймс " заяви, че Съединени американски щати могат да дефинират Революционната армия на Иран като " терористична формация ", Мохамед Али Джафари, който е шеф на армията, заплаши да стартира да преглежда американската войска " по сходство на (терористичната групировка) " Ислямска страна ".

" Ако информацията е вярна по отношение на нелепостта на американското държавно управление за разглеждането на Революционната армия като терористична формация, тогава Революционните гвардейци ще преглеждат американската войска по сходство на " Ислямска страна " по целия свят, изключително в Близкия изток ", предизвести Джафари. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР