Външният вид винаги е бил важен, но докато предишните поколения

...
Външният вид винаги е бил важен, но докато предишните поколения
Коментари Харесай

Психологът Детелина Стаменова: Всеки тийнейджър днес е маркетинг директор на собствения си образ

" Външният тип постоянно е бил значим, само че до момента в който предходните генерации отнасяхме насмешки за кецовете или раниците си само в живата учебна среда, през днешния ден „ всеки младеж е маркетинг шеф на личния си облик “, споделя психотерапевтът Детелина Стаменова.

" Той има за цел да построява своя бранд всекидневно, да мисли за това къде върви, какво прави, какви са шегите му. Това е доста мъчно да бъде разбрано от родител, който не прави особена разлика сред два типа бели маратонки. Но за един младеж това може да бъде структуроопределящо – това да си някой, да бъдеш забелязан, оценен, да бъдат видени сторитата и рийловете ти, е безпределно значимо сега “.

И това има своята логичност в едно „ комерсиално основано, капиталистическо общество “, споделя още Стаменова.

Юношеството е оня стадий от живота, в който вършим биологичен и обществен скок към зрелостта и няма по какъв начин всичко да протече безконфликтно. Период, в който нашите деца се пробват да изградят своя личен облик, отвън ролята им на деца, братя, сестри.

За да поддържат родителите в общуването със своите деца, както и самите младежи по пътя към порастването, се грижат за въшния тип на младежите – нашата защитна обвивка и първата част от нас, която влиза в допир с външния свят. Брандът е на висококачествена немска козметика, чиито артикули доста усъвършенстват положението на кожата



Eucerin DermoPure е емблематична серия, предопределена освен за младежи, само че и за всички с по-мазна кожа, склонна към акне. Тя включва леки, само че потвърдено работещи почистващи артикули за лице съгласно поредност клинични и дерматологични изследвания.

Линията е особено създадена да работи против главните аргументи и терзания за мазната кожа и тази, склонна към акне като микровъзпаления, свръхпроизводство на себум, хиперкератоза (удебеляване на външни пластове кожа, което води до черни и бели точки), както и бактериален напредък, изразен във инфектиране под формата на папули и пустули. След прекосяване на възпаленията, доста от наранени хора стигат до постинфламаторна пигментация на кожата, така наречен петна след акне, дълго откакто пъпките са изчезнали от кожата. Eucerin предлага артикули, които се борят точно с петната след акне.

Заедно с Eucerin DERMOPURE приказваме с хората, които са на първа линия в връзката с младежите, с цел да ги уверим, че акнето е краткотраен и лечим проблем, който не трябва да се трансформира в мотив да се изолират.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР