Външният вид е първото нещо, което забелязваме в другите и

...
Външният вид е първото нещо, което забелязваме в другите и
Коментари Харесай

Защо привлекателните хора трудно градят сериозни връзки?

Външният тип е първото нещо, което виждаме в другите и те в нас. Невинаги се влюбваме единствено в хубостта на индивида, само че когато тя е налице, това може да е както хубаво, по този начин и не чак толкоз за притежателя ѝ. Може би познавате някоя жена или мъж, които са привлекателни, само че не могат да основат сериозна връзка. Може би пък вие отговаряте на това изложение?

Защо привлекателните хора мъчно градят дълготрайни връзки?

За тях има прекалено много благоприятни условия

Да имаш повече от една любовна опция не е неприятно, в случай че не търсиш сериозна връзка. Това може да се окаже проблем, а също и това да нямаш нито една алтернатива отсреща. Според западни експерти, привлекателността ни дава повече благоприятни условия във връзка с други възможности на връзката, което може да затрудни „ отбраната “ на връзката от външни закани, като трети човек във взаимоотношенията. В този смисъл съществуването на прекалено много други благоприятни условия евентуално не е от изгода за продължителността на връзката и свързването единствено с един сътрудник.

Потенциалните сътрудници са внимателни

Привлекателните хора може да отдалечат в известна степен евентуалните си сътрудници и те да не създадат ход към тях, защото се подразбира, че те евентуално ще избират сред тях и още няколко индивида. Никой не би желал да бъде отритнат, нали? Но въпреки това, на привлекателните дами нормално им се обръща много внимание, въпреки от време на време то да не е мечтано и по тази причина те биха могли да са и леко резервирани. Или може да не им е комфортно да стартират диалози, тъй като са привикнали другите да са инициативни към тях.

Те се правят оценка по външния им тип

Привлекателните хора могат да бъдат оценени по външния им тип също толкоз елементарно, колкото и хората, които не са толкоз привлекателни. Тази бърза преценка затруднява установяването на същинска връзка с някого, откакто той към този момент е определил вашата персона въз основа на това по какъв начин изглеждате. Отсрещната страна може да ви сметне за високомерни, труднодостъпни, глуповати и да се дистанцира от вас, написа az-jenata.bg.

По-трудно се схващат същинските планове на хората

Когато изглеждаш добре, напълно естествено другите виждат това. Ако си в позицията на красива жена, доста мъже биха поискали да бъдат с вас, единствено поради хубостта ви, без да имат желанието да ви опознаят същински. Между тези мъже несъмнено би могло да има и такива с бездънен интерес, освен полов.

Ето за какво това може да е проблем за привлекателните хора, без значение дали става въпрос за мъж или жена, да схванат какви са същинските планове на другите към тях. Това също е причина те да основават мъчно любовни връзки.

Видът им може да провокира ревнивост от страна на колегата

Дори в една връзка двамата сътрудници да са привлекателни, от време на време се случва единият да изпитва ревнивост към другия. Драмата може да се задълбочи, изключително в случай че ревнуваният се окаже в позицията на сътрудник, който обича да флиртува.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР