Ванга е предрекла появата на коронавируса. Това разкри снахата на

...
Ванга е предрекла появата на коронавируса. Това разкри снахата на
Коментари Харесай

Ванга предсказала: Няма лек срещу новата чума

Ванга е предрекла появяването на ковид. Това разкри снахата на пророчицата доктор Здравка Методиева, представена от в. „ Телеграф “. Тя е безапелационна, че макар спекулациите с някои предсказания или предписания, съответно това е на 100% факт.

„ Тя ме питаше непрестанно каква е тая болест, дето се предава по въздуха и коси наред. Казваше „ Боже-Боже, аз си отивам, само че след мене какъв брой народ ще си замине, по какъв начин да спрем тая болест, Боже, по какъв начин?! Не можем да я спрем “, тъкмо разказва доктор Методиева Вангините думи.

Убедена е, че нейната даровита родственик е видяла десетилетия по-рано вируса, който се предава доста бързо по въздуха и от него пламна целият свят.

Мор
Руският публицист Сергей Косторной пък твърди, че Вангелия Гущерова е видяла даже датата на библейския мор. Според него тя е споделила, че многото двойки, като се съберат в календара, ще пристигна нещо ужасно, визирайки 2020 година

„ Аз персонално не си припомням такова нещо “, вметна доктор Методиева. Спомня си въпреки всичко, че братушката е идвал постоянно на Рупите и се е срещал неведнъж с пророчицата. Снахата на Вангелия също има фотография с него. Вероятно е някоя от срещите си с Косторной всевиждащата жена е разкрила и своите видения за „ новата чума “, които не й давали мир.

Кахъри
„ Ванга много-много се притесняваше, че от тази болест ще умрат доста хора “, споделя доктор Здравка Методиева.

Въпреки, че дава лек за доста здравословни проблеми, до края на заемния си път Рупската Касандра по този начин и не показва лек – билка или нещо друго против това, което в бъдеще ще се назовава „ ковид “.

Малко преди кончината си Ванга е оставила единствено заръки по какъв начин да бъде заровена.

„ Знаете, по-възрастните хора се подготвят за Онзи свят. Но тя си знаеше деня и часа на гибелта. Даде инструкции по какъв начин да бъде заровена, в какви облекла. Всичко си беше приготвила “, спомня си доктор Методиева, която е един от най-хубавите кардиолог-ревматолози у нас.

Именно поради това пророчицата приживе споделяла с нея много медицински случаи и даже е търсила мнението й по един или различен въпрос.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР