Вандалщина! Автомобил в столицата остана без странични огледала.Христина Саздова завари

...
Вандалщина! Автомобил в столицата остана без странични огледала.Христина Саздова завари
Коментари Харесай

Лек автомобил осъмна без странични огледала: Това трябва да спре! СНИМКИ

Вандалщина! Автомобил в столицата остана без странични огледала.

Христина Саздова завари колата си без странични огледала. Жената алармира за случилото се в обществената мрежа Facebook. 

Жената споделя, че похищението върху автомобила е осъществено преди дни. Страничните огледала на колата й безусловно са отскубнати.

Когато се е случила наглата демонстрация, возилото е било паркирано в столичния квартал " Хиподрума " - пред блок 15.

Христина насочи апел в мрежата:

" Моля, в случай че някой разполага с информация, чул или видял нещо, да се свърже с мен посредством персонално известие! Гарантираме тотална поверителност! Благодаря! ".

Тя добави, че следва да бъдат прегледани записи от видеокамери в региона. Също по този начин е научила, че в последните две седмици е имало и опити за обири в столичния квартал.

" Тази скица продължава към този момент години в квартала. Мое мнение, че всички потърпевши би било хубаво да се обединим, да пуснем тъжби и вечер да патрулират патрули! Това би трябвало да спре! ", безапелационна е дамата.

Саздова е подала тъжба, посредством която ще й издадат документ, който да показа пред застрахователите.

" Не съм от хората, които не си търсят правата, даже съм от хората, които бих извадила случаите от квартала в медиите, тъй като това вандалство от смешна формация продължава от години, а 80% от потърпевшите пускат тъжба, нищо не се случва и по този начин с годинки ", добави тя.

Припомнете си, че неотдавна имаше сходен случай и в Пловдив. Случката бе от квартал " Кючук Париж ", а транспортното средство е било оставено на паркомясто.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР