Вандали потрошиха шадраван в Пловдив, а кметът на Район Централен

...
Вандали потрошиха шадраван в Пловдив, а кметът на Район Централен
Коментари Харесай

Четирима пияни младежи потрошиха фонтан в центъра на Пловдив

Вандали потрошиха фонтан в Пловдив, а кметът на Район " Централен " Георги Стаменов написа ядосан пост в обществените мрежи. По думите му " Общинска защита " и полицията търсят четирима младежи, които в ранните часове на 1-ви октомври са потрошили фонтана на площад " Кочо Честименски ".

Запис от камери показвал по какъв начин малко след 3 ч. сутринта младите мъже влизат в шадравана и го разрушават. Кметът е написал още, че предлага на причинителите да се предадат в полицията, в противоположен случай техните " подвизи " ще станат притежание на всички, откакто видеото бъде оповестено в мрежата.

" Вече е известно кои са двама от причинителите. Надявам се четиримата господа да се предадат и да понесат отговорността си. Допуснали са неточност, във очевидно нетрезво положение, само че би трябвало да имат и достолепие ", разяснява пред NOVA Стаменов, който упорства те да платят нанесените вреди.

Кметът изясни, че към този момент са поръчани нужните детайли, които са били развалени. На този стадий вредите не могат да бъдат изчислени с акуратност. Предполага се обаче, че ремонтът ще излезе сред 2 000 и 3 000 лв..
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР