Вальо и Елия от сезон 3 на Игри на волята

...
Вальо и Елия от сезон 3 на Игри на волята
Коментари Харесай

Как Валентин и Елия от "Игри на волята" поддържат любовта си от разстояние?

Вальо и Елия от сезон 3 на " Игри на волята " не стигнаха до край, само че пък изненадаха всички с новината, че са двойка. Оказва се, че двамата са се сближили след края на присъединяване им в шоуто. 

Историята им почнала с чатове от разстояние и си измислили игра, в която Вальо все се представял съвършено в борби и натрупал грошове, само че с едно изискване - да ги похарчи за вечеря с Елия. Сами може да се досетите, че при едно от последните прибирания на Вальо в България, срещата се състояла.

Виж още: 5-звезден виенски разкош за Светлана Гущерова! Плеймейтката чукна 34 година в скъпарски хотел

В средата на ноември стана ясно, че Валентин и Елия са дружно, а това предизвика един въпрос – по какъв начин влюбените ще поддържат връзката си от разстояние? Вальо живее в Лондон от години, там работи в огромна корпорация и съобщи пред Vbox7, че няма желание да се връща скоро в родината. Изглежда, че Валентин ще остане във Англия за празниците, в случай че съдим от сторитата, които той качи от центъра на Лондон. 

Елия пък живее в България, работи като учителка и не е напуснала работата си сега, с цел да се реалокира при новото гадже. На този стадий двамата не са коментирали публично по какъв начин тъкмо поддържат връзката си от разстояние. Преди малко повече от седмица видяхме, че влюбените гълъбчета са били дружно, а Елия показа фотографията по-долу:

Виж още: Потвърди ли Цвети за раздялата с Криско? Инфлуенсърката с кофти равносметка за годината 

Постоянни чатове, диалози с видео и доста фотоси – това сигурно са част от методите, посредством които поддържат непосредствен контакт. Междувременно Елия дойде в Лондон, а на летището я посрещна Вальо, който беше със фамилията си. Очевидно е, че двамата ще посрещнат празниците дружно. Много е евентуално обаче да възнамеряват общо общуване, само че следва да разберем дали ще се случи нещо сходно през 2022 г. 

Изображение: https://www.instagram.com/_eliiyaa/, https://www.instagram.com/valentinmichev/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР