Валят коментари след неочакваната номинация на Мартин Карбовски за член

...
Валят коментари след неочакваната номинация на Мартин Карбовски за член
Коментари Харесай

Пълно недоумение след номинацията на Карбовски за член на СЕМ от квотата на ИТН, но Волгин го одобри!

Валят мнения след непредвидената номинация на Мартин Карбовски за член на Съвет за електронни медии от Има Такъв Народ.

Има Такъв Народ номинира за член на Съвет за електронни медии Мартин Карбовски, чието име в последно време се спряга като един от основните рупори на съветската агитация в България и " Възраждане ".

Към момента няма формален коментар от партията на Слави Трифонов.

Мартин Карбовски е бил водещ на телевизионните излъчвания „ Отечествен фронт “ и „ Предаването на Карбовски, писал е за вестник „ Стандарт “ и списание „ Егоист “, работил е в предаването „ Каналето “ по Българска национална телевизия, както и в ТВ 7.

" Карбовски е препоръчан за член на Съвет за електронни медии от Има Такъв Народ. Тази вест не е анекдот. Но Има Такъв Народ очевидно е. ", показва Радослав Бимбалов. 

" Само серсѐм може да предложи Карбовски за член на Съвет за електронни медии ", написа Хаго Арман Бабикян.

" Всичко е по проект:

Пеевски - началник на ДАНС

Кошлуков - началник на Българска национална телевизия

Карбовски - член на Съвет за електронни медии

В идващия епизод - Влазо Кузов ще бъде номиниран от Има Такъв Народ за ръководител на Агенция за протекция на детето. ", написа Емил Джасим.

" А аз член на Съвет за електронни медии по кое време??? ", пита Драгомир Симеонов.

" Видях претендента на Има Такъв Народ за Съвет за електронни медии и си пуснах да чувам по едно и също време Волгин, Дачков, Боян Чуков и Бански на лалета. ", написа предприемачът Цън Цон.

Самият Волгин, който популяризира подправената вест за отвличането на транспортен съд Царевна, утвърди кандидатурата на Карбовски: 

" Ето това е смислена номинация. Карбовски има доста почитатели. Има и отрицатели. Обаче нещата, които прави, не те оставят апатичен. Предизвикват те. Карат те да мислиш. Запомняш го. Ако просто повтаряш настоящите опорки на властта, в случай че си пудел на ръководещите, няма никакъв смисъл да работиш в медиа. Надявам се, че и в Народното събрание ще има смислени хора, които да поддържат тази номинация на Има Такъв Народ. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР