Валядолид бързо се вдигна на крака след разгромното 1:5 от

...
Валядолид бързо се вдигна на крака след разгромното 1:5 от
Коментари Харесай

Валядолид наказа най-слабия гост след два подаръка на вратаря

Валядолид бързо се подвигна на крайници след разгромното 1:5 от Барселона през седмицата и се наложи с 3:0 над Майорка в среща от 12-ия кръг на Ла Лига. Така тимът на Роналдо продължава да няма загуба на собствен терен през акцията след пет изиграни срещи на “Хосе Сорийя”. Точно противоположното е ситуацията при състава на Майорка, който е изгубил всички си пет гостувания досега.

Today we are 18.419 spectators in Zorrilla#pucela #RealValladolidMallorca pic.twitter.com/7oizXvFzvb
— Real Valladolid CF EN (@realvalladolidE) November 3, 2019
“Бяло-виолетовите” се възползваха от две неубедителни изяви на дебютиралия на вратата на гостите Фабрисио. Преотстъпеният от Фулъм пазач носи голяма виновност за втория гол и можеше да се намеси по-добре при третия.

Хоакин Фернандес изведе Валядолид напред в 40-ата минута след удар с глава. Десет по-късно Фабри не съумя да хване видимо лесна топка, след което фаулира Енес Юнал. Турчинът самичък извърши наказателния удар и повиши на 2:0.

В 58-ата минута отборът на Майорка пропусна своя късмет да се върне в срещата, откакто изстрел на Анте Будимир се отби в гредата.

В заключителните секунди Сандро Рамирес направи 3:0 с отдалечен шут, който свари вратаря неопитен.

Преди останалите мачове от кръга Валядолид е единствено на 2 точки от място в топ 6, до момента в който Майорка рискува да се свлече в зоната на изпадащите, в случай че Селта надвие Хетафе през днешния ден. СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 12 кръг, неделя 3 ноември  Реал Валядолид 3:0краен резулат  Майорка
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР