Валя Ахчиева е решила да се раздели с ефира на

...
Валя Ахчиева е решила да се раздели с ефира на
Коментари Харесай

Официално: Валя Ахчиева аут от БНТ

Валя Ахчиева е решила да се раздели с ефира на Българската национална телевизия. Това разгласи персонално журналистката в страницата си в обществената мрежа.

Тя обаче не има намерение да стопира с следствията си. Те ще бъдат излъчени в Ютуб, а първото, което анонсира Ахчиева, ще бъде налично още в сряда.

Ето какво споделя тя в специфичното видео, което е разгласила в канала си, по отношение на напускането й на Българска национална телевизия:

"Скъпи другари, в петък подадох пред генералния шеф на Българска национална телевизия заявката си за напускането ми на националната телевизия. От тук нататък ще може да гледате моите следствия в Ютуб канала ми - „ Разследването на Валя Ахчиева “.

С моите сътрудници и сътрудници имаме желанието да осведомяваме освен българската, само че и европейската общност за случаите на нарушени човешки права, корист с власт или европейски фондове, корупцията по всички етажи на трите управляващи, както и всички нарушавания, които пречат на българите да се почувстват почтени жители на Европейския съюз.

Свободата публицистика има потребност от свободни медии, аз избрах свободата. Благодаря ви за доверието и ще се забележим в сряда, когато ще ви показва новото си следствие. "



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР