Вълнувайте се, защото август е пълен с интригуващи обрати.Ако сте

...
Вълнувайте се, защото август е пълен с интригуващи обрати.Ако сте
Коментари Харесай

Ето кои ще бъдат най-щастливите зодии през август

Вълнувайте се, тъй като август е цялостен с завладяващи обрати.

Ако сте една от зодиакалните знаци, които ще имат най-хубавия месец август, вие попадате в центъра на вниманието, тъй че се насладете на това какъв брой вълнуващо е да си посред цялата блъсканица.

Астрологията става все по-разпалена и по-дива и поправя път към един креативен, сантиментален и замайващ сезон на Лъва!

Ако сте се надявали на спокоен и релаксиращ преход през август, помислете още веднъж. На 1 август буйният Марс сплоти сили с непостоянния и непредсказуем Уран, което може да докара до непредвидени промени и импулсивни реакции.

Сега не е моментът да планирате в бъдещето, написа Style Caster. Помислете преди да действате, изключително в случай че изпитвате турбуленция във връзките си. Тъй като Венера – планетата на любовта – се опълчва на тъмен и завладяващ Плутон на 9 август, може да бъдете привлечени от тръпката на токсичния романс, само че помнете – сърцето ви заслужава отбрана и грижа, тъй че не го поверявайте на някой, който не се грижи за него. Когато пълнолунието във Водолей изгрее на 11 август, това ще ви принуди да бъдете реалисти по отношение на опциите си и да вземате решения, като имате поради най-хубавите ползи на всички.

На 22 август слънцето ще навлезе в проведена, интелектуална и насочена към детайла Дева, което ще ви даде подтик да усъвършенствате метода, по който живеете живота си и да повишите равнището на успеваемост в всекидневието си. Когато новолуние в Дева постави основата за ново начало на 27 август, то ще ви насочи към самоусъвършенстване и ще ви насърчи да употребявате по-добре времето си! Въпреки това, защото сантименталната Венера се опълчва на инхибиращия и ограничителен Сатурн, на 28 август, може да почувствате избран напън.

Ако вашият безоблачен знак и/или изгряващ знак инцидентно попадат под някой от тези зодиакални знаци, ето за какво вие сте звездата на шоуто този август:

Овен

Трябва да се радвате, Овни, тъй като имате доста неща, които да очаквате с неспокойствие този август. Слънцето, което минава през вашия пети дом на творчеството, романтиката и удоволствията, ще ви помогне да установите по-дълбока връзка с вашето вътрешно дете! Когато сте били деца, не се интересувахте от това дали сте съвършени. Не сте преценявали всяка своя стъпка, а сте си давали свободата да откривате нови неща. А през август ви насърчаваме да посрещнете повече от тази независимост назад в живота си. Дайте си разрешение да не вършиме всичко по разпоредбите и да се наслаждавате на живота си, тъй като творчеството процъфтява, когато сте положителни към себе си. И помнете - с цел да постигнете нещо хубаво, би трябвало да сте подготвени първо да не ви бива в него.

Лъв

Честит рожден месец! Слънцето - вашата ръководеща планета - се завръща и е по-хубаво от всеки път. Сезонът на Лъва е специфичен за всички зодиакални знаци, защото съставлява най-яркия и самоуверен израз на Слънцето. В астрологията слънцето се свързва с растежа, силата, увереността и изобилието, тъй че дано неговите лъчи ще ви залеят с наслада и целенасоченост. Вашето слънчево завръщане има своите провокации, с помощта на опозицията на Слънцето със Сатурн - планетата на рестриктивните мерки и отговорността - на 14 август. Имайте поради, че когато Вселената ви споделя " не ", тя също по този начин ви предизвиква да поемете по друг път. И в случай че сте подготвени да повярвате, този път ще ви води на място, което е даже по-красиво, в сравнение с сте възнамерявали.

Дева

Започвате август с повече сила и интелектуално любознание. В края на краищата Меркурий - планетата на връзката и когнитивните функционалности - е вашата ръководеща планета, а на 4 август той ще се завърне в знака на Дева и ще ви накара да се почувствате заредени с сила! Умствените ви качества са поразителни, което ви прави един от най-интелигентните знаци в зодиака. И защото ръководещата ви планета се движи през вашата територия, вие се чувствате по-уверени от всеки път. След като сезонът на Девата стартира на 22 август, може даже да откриете нови пластове от това, което сте. Да бъдеш Дева значи да бъдеш човек, който задава въпроси, търси по-дълбоко значение и резервира всяко късче доказателство. В края на краищата имате няколко основателни отзиви и този месец ги изтъквате със жанр.

Стрелец

Вие, Стрелците, сте авантюристи по душа. Хора, който желаят да излязат от зоната си на комфорт и да опознаят света, даже когато ви ужасява. А този месец се чувствате по-смели от нормално, тъй като Слънцето се движи през вашия девети дом на експанзията, спонтанността и мъдростта. Време е да опитате разнообразни международни кухни, да посетите място, на което в никакъв случай не сте били, и да научите за тематики, които уголемяват въображението ви. Направете по този начин, че този месец да бъде напълно отдаден на придобиването на нови прекарвания и основаването на мемоари, и няма да съжалявате. Правете фотоси, записвайте мислите си и четете за светогледите, които ви интригуват. През идващите дни имате силата да изживеете цялостен един живот. Какво чакате?

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР