Вълнуващи моменти за лишените от свобода, които изтърпяват присъдите си

...
Вълнуващи моменти за лишените от свобода, които изтърпяват присъдите си
Коментари Харесай

Затворниците в Бургас се сдобиха със супермодерна глезотия

Вълнуващи моменти за лишените от независимост, които изтърпяват присъдите си в бургаския затвор- зад решетките към този момент има напълно освежен и осъвременен киносалон. Информацията заяви шефът на пандиза комисар Бранимир Мангъров, представен от " Бургасинфо ".
Ценителите на седмото изкуство зад решетките, ще могат да гледат блокбастери, предавани от мултимедиен проектор. Модерната инсталация изпраща в заслужена пенсия остарялата киномашина с 8-милиметрова лента, с която в продължение на няколко десетилетия, цели генерации лишени от независимост имаха опция да се откъснат от затворническото всекидневие и да се пренесат в света на киното. Сега, напълно като в киносалоните в цивилния живот, залата е оборудвана с лед осветлени, има и звучност, която да обезпечи чисто и ясно възпроизвеждане на звуците, което подсигурява вълнуващо преживяване за лишените от независимост. Салонът е с нова дограма, нови порти, пребоядисан е и на европейско равнище, акцентира Мангъров.

Освежени са и и килиите в пандиза, добави той. В тях към този момент ще бъдат настанявани до четири индивида. Ремонт е осъществен и в тоалетните. Както фасадата на корпуса, те също са в топли тонове. „ Цветът е сред охра и праскова. И това е несъмнено след консултация с психолози, мнението на които е, че този цвят работи успокояващо “, сподели Мангъров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР