Вълнуваща и много емоционална бе предпоследната седмица в любовното състезание

...
Вълнуваща и много емоционална бе предпоследната седмица в любовното състезание
Коментари Харесай

Изненадваща новина за бебе прекрати участието на Виктория и Георги в „Един за друг“

Вълнуваща и доста прочувствена бе предпоследната седмица в любовното съревнование „ Един за различен “, в която едни от най-младите сътрудници в предаването научиха радостна новина. Виктория и Георги потвърдиха подозренията си, че нежната половинка в двойката е бременна след позитивен тест и обзор при експерт. Неочакваната вест бе посрещната с откровено благополучие от останалите участници. Деликатното положение на Викси не разреши на бъдещите родители да продължат присъединяване си в тестванията, макар че те останаха във вилата на любовта, с цел да споделят страстите и да поддържат финалистите в конкуренцията.
 Един за различен NOVA
Четири двойки не престават към последните игри, откакто довечера никой не напусна предаването – Габриела и Десислав, Димана и Христо, Кристина и Артьом и Виктория и Явор. С помощта на обичани участници от сезон 3, сътрудниците съумяха да натрупат обилни суми, които да прибавят към сметките си в генералното класиране. Последните две игри пък бяха извънредно рискови и с доста адреналин.
 Един за различен NOVA

 Един за различен NOVA
В първото тестване сътрудниците трябваше да показват отлична връзка и баланс, с цел да не потънат под водата дружно със залозите си. Финалистите от сезон 3 Гергана и Радослав имаха основна роля – с помощта на сполучливото им показване, времето в надпреварата бе увеличено с 25 секунди. Бонусът се оказа от изключително значение за Виктория и Явор, които единствени съумяха да се преборят с водното предизвикателство в указаното за задачата време. Играта за дамите от други две двойки – Димана и Габриела, бе изключително рискова и се наложи да бъде авансово прекъсната.
 Един за различен NOVA
Второто предизвикателство подвигна адреналина на двойките с рискови дрифт обиколки по особено трасе с ситуирани по дължината му изображения от тестванията в предаването. Целта бе те да си спомнят фотоси от кои четири игри липсват. Отлична памет и извънредно самообладание демонстрираха най-младите в „ Един за различен “ – Габриела и Десислав, които познаха всички пропуснати надпревари и завоюваха 5000 лева Вторите – Кристина и Артьом, прибавиха 3000 лева към сметката си, а Димана и Христо станаха трети с бонус от 1000 лева
 Един за различен NOVA
Какви изненади чакат участниците в последните им дни в „ Един за различен “? Кой ще бъде огромният победител в най-романтичното предаване в българския ефирен ефир? Не пропускайте да наблюдавате финалните борби – в сряда и четвъртък от 21:00 ч., и в петък от 20:00 ч. Грандиозният край, който ще дефинира спечелилите в сезон 4 на „ Един за различен “, ще бъде излъчен в събота, 20 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални вести може да откриете на „ Един за различен “,  и официалния  на предаването.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР