Вълната от непровокирани атаки в Ню Йорк се приписва на

...
Вълната от непровокирани атаки в Ню Йорк се приписва на
Коментари Харесай

Нюйоркчани са в ужас от нова игра на смъртта: Всички се страхуват за живота си от „пребий непознат до безсъзнание“

Вълната от непровокирани офанзиви в Ню Йорк се приписва на новата игра „ пребий до безсъзнание “. В четвъртък 43-годишен мъж бе обичай до несвяст от група младежи, които са му се нахвърлили, до момента в който той е разхождал кучетата си в Бруклин.   „ Докато той завързваше кучетата си, с цел да отговори на децата, групата от пред му привличаше вниманието му, до момента в който младеж се приближи откъм гърба и му нанесе удар по главата “, описа свидетел за CBS New York.

Очевидецът, който е поискал да резервира анонимност, описа още, че младежите, първо са замеряли жертвата си с вода и млечни шейкове, преди да го вкарат в безсъзнание.

Едно от тях даже клекна до индивида и си направило селфи, преди групата да избяга, сподели още очевидецът.

По думите му, мъжът е бил в безсъзнание цели 45 минути. „ Полицията ми сподели през вчерашния ден, че това е второто нахлуване на тази групичка деца за вечерта. Това е някакво състезание или мода измежду младежите “, сподели различен свидетел.

Подобни произшествия през отиващия си месец са засечени в Манхатън, Питсбърг и Пенсилвания, където записи от камери за наблюдаване демонстрират по какъв начин жена е пребита с ритници до безсъзнание.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР