Вълна от възмущение заля певицата Риана, след като стана ясно,

...
Вълна от възмущение заля певицата Риана, след като стана ясно,
Коментари Харесай

Критикуват Риана заради участието на Джони Деп в ревю на марката ѝ

Вълна от отвращение " заля " певицата Риана, откакто стана ясно, че Джони Деп ще взе участие в новото ревю на Savage X Fenty. В обществените мрежи мнозина приканиха за протест на марката долни дрехи на певицата.

Екстравагантно фешън шоу към този момент е снимано и ще бъде показано идната седмица в платформата на Amazon`s Prime Video. Въпреки че Деп не е упоменат в филмовия откъс, присъединяване му е доказано от Си Ен Ен.

Припомняме, че 59-годишният артист стана жертва на т.н „ кенсъл просвета ", откакто някогашната му брачна половинка Амбър Хърд го упрекна в домашно принуждение.

В Twitter потребителите показаха неодобрението си към решението на Риана, употребявайки хаштага #DitchDepp ( „ да се отървем от Деп " ).

Не липсваха и хора от промишлеността, които разясниха проблема. Музикалният продуцент Дрю Диксън дефинира присъединяване на артиста от " Карибски пирати " като " в действителност разочароващо ". А английският артист и артист Оли Александър, който преди този момент си е сътрудничил със Savage X Fenty в акция в обществените медии, разяснява в обществените мрежи, че " няма да носи " марката повече.

Не е ясно обаче дали фрагментите с артиста въпреки всичко ще участват във финалната версия на реюто, защото има голям напън певицата да отстрани сцените с Деп.

Ясно е обаче, че в стилния театър ще забележим Кара Делевин, артистът Симу Лиу и звездата от TikTok Бела Порч.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР