Валерия Георгиева стана известна след като спечели Ергенът и сърцето

...
Валерия Георгиева стана известна след като спечели Ергенът и сърцето
Коментари Харесай

Валерия Георгиева си призна: Приличам на мита чиния!

Валерия Георгиева стана известна откакто завоюва „ Ергенът ” и сърцето на Евгени Генчев. Още до момента в който беше в предаването обаче доста хора не харесаха избраницата на пианиста, видя kliuki.ws.

Валерия понесе доста рецензии за външния си тип, освен от феновете, само че даже от някои от участничките в риалити формата. Много постоянно почитателите на „ Ергенът ” укоряваха Георгиева, че не си мие косата, а други я укоряваха, че не се гримира и се демонстрира пред камерите изцяло естествена.

Критиките към външния тип на годеницата на Генчев не стопираха до края на сантименталното шоу, а даже и по-късно. Валерия обаче призна, че гримирането не е нейната мощ и по тази причина избира да не го прави.

А до момента в който е била в „ Ергенът ”, за грима ма Георгиева се грижила не различен, а Айлин Бобева. „ По принцип не се гримирам и когато се опитам да се гримирам, резултатът е безнадежден. Изглеждам като мита паница. Имам някакъв грим, само че не се вижда ”, откровена е Валерия за „ уменията ” си в гримирането.

„ Нищо не мога ”, признава Георгиева в подкаста на Айлин за несполучливите си опити да се гримира, молейки я за помощ.

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР