Валери Симеонов ще сезира прокуратурата за безстопанственост по отношение на

...
Валери Симеонов ще сезира прокуратурата за безстопанственост по отношение на
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Отговорност за състоянието на оградата по границата с Турция носят Румен Радев и Бойко Рашков

Валери Симеонов ще сезира прокуратурата за занемареност във връзка с оградата по границата с Турция. В " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия някогашният водач на НФСБ съобщи, че зад рецензиите против оборудването се крие опит за прикриване на закононарушение по работа, а точно - занемареност и несъблюдение на отговорностите по поддръжка на преградата. Според водачът на НФБС отговорност за положението на оборудването носят президентът Румен Радев и някогашният министър на вътрешните работи Бойко Рашков.
 
" Не мога да понасям хора, които не са стъпили там, някакви палячовци, да приказват, че това било плет или стобор и то с политически цели. Ами извинявайте, но с това съоръжание България би трябвало да се гордее. Това е достижение, което ми е коствало години и доста нерви. България би трябвало да се гордее с оградата и да я поддържа, тъй като външни водачи идваха и се възхищаваха и цъкаха с език каква постоянна бариера имаме против евентуалната мигрантска вълна ", съобщи Симеонов.
 
По мотив убийството на младши контрольор Петър Бъчваров той разяснява, че не е правилно, че е стреляно от Турция, тъй като оградата е издигната на стотици метри във вътрешността в територията на България и затова, убийците на граничния служител на реда са се намирали на наша територия, когато са произвели изстрелите.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР