Валери Симеонов от Обединени патриоти заяви, че той е хващал

...
Валери Симеонов от Обединени патриоти заяви, че той е хващал
Коментари Харесай

Герб Застана Зад Банов! Обвиниха Елена Йончева За Долнопробно Доносничество

Валери Симеонов от " Обединени патриоти " съобщи, че той е хващал Йончева в 7-8 изопачавания. Народният представител от Българска социалистическа партия Димитър Данчев разгласи, че парите, за които Боил Банов и Вежди Рашидов са пратили иск в съда за " Ларгото ", са по отчета по АДФИ, там не се включва този 1 млн. лева, за който алармирали от Българска социалистическа партия. А шефът на Народното събрание бе безапелационна, че Боил Банов не би трябвало да подава оставка преди да е тестван от прокуратурата.

Прокуратурата се сезира бързо, а другояче се говореше, че единствено за Българска социалистическа партия било. Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ Тома Биков по отношение на следствието на представителя на Българска социалистическа партия Елена Йончева за корупционни схеми при строителството на " Ларгото ", заяви Агенция " Фокус ". " Има си прокуратура. Току-що разбрахме, че има следствие. Вижте какъв брой бързо прокуратурата се самосезира. Нали това се говореше, че единствено за Българска социалистическа партия било. Ето за всеки. Прокуратурата да ревизира, има си органи за тази работа, които ревизират. Ние се доверяваме на институциите ", сподели още Биков и разясни, че това, което Българска социалистическа партия са създали е " подправена вест ". По думите му се е видяло какви са дейностите на министъра на културата.

" Вижда се с какви долнопробни средства работят, с какви записванията на телефон. Намерете този човек, да го питате него, тъй като го е боязън да излезе с лицето си. Да излезе и да приказва той до Йончева - двамата да бъдат ", добави още Биков.

Елена Йончева е използвана от Българска социалистическа партия за задачите на черната акция против нас, на мнение е националният представител от ПГ на ГЕРБ. " Бих призовал всички вас като публицисти да спрете да наричате госпожа Йончева проверяващ публицист. Това преди време се наричаше долнопробно доносничество с подправена информация ", съобщи Биков.

По думите му долнопробно доносничество е, когато подаваш в тази ситуация на обществеността, а не на органите на реда и когато целиш да опетниш политическия конкурент с неполитически средства. " Това прави госпожа Йончева. Ние оттук насетне не се занимаваме с нейните " следствия ". Очевидно тя е адресат на информация от избрани заинтригувани среди. Единственото, което прави, е да бъде използвана от Българска социалистическа партия за задачите на черната акция,която се води сега против нас. Точно по тази причина ние стоим зад министър Банов и не се съобразяваме с тези велики нейни разкрития и призоваваме публицистите да си пазят специалността. Това разбиране, поради такива хора като госпожа Йончева, девалвира сега. Да ви попитам вас от кой момент госпожа Йончева е проверяващ публицист ", сподели още Тома Биков.

Той уточни, че тя от 2017 година е проверяващ публицист, когато е почнала да се занимава с политика. Биков попита по кое време Йончева се е интересувала от корупцията във всички години, в които е била публицист. " Тя се интересуваше от интернационална тема. Тя по кое време разбра, че в България има нередности? Когато се върна от чужбина ли? Това прави госпожа Йончева две години и си лепи етикета проверяващ публицист ", сподели Биков. По думите му от това ще страдат най-много проверяващите публицисти.

Българска социалистическа партия от партия се трансформира във подправен уебсайт с основен редактор притежателят на офшорна компания Елена Йончева, сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ. " Българска социалистическа партия от партия се трансформира във подправен уебсайт, каквито има задоволително в България. Има и още един - той се назовава Българска социалистическа партия. Негов основен редактор е госпожа Елена Йончева - притежател на офшорна компания. Тази партия, като виждам с какви темпове върви, е на път самата тя да се трансформира в една офшорна компания ", сподели още Биков.

Той посочи, че министър Боил Банов е подготвен да подаде оставка, само че ГЕРБ стои зад него и зад политиката, която организира и неговото предопределение за министър е политическо решение.

Нашето политическо решение е да го поддържаме, тъй като отхвърляме да имаме вяра на подправените вести на Йончева и не желаем въобще да ги разясняваме ", добави Тома Биков.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР