Валери Жаблянов ще бъде лидер на Левицата!“. Това заяви

...
Валери Жаблянов ще бъде лидер на  Левицата!“. Това заяви
Коментари Харесай

Д-р Гълъбова: Валери Жаблянов ще бъде лидер на „Левицата!“

Валери Жаблянов ще бъде водач на „ Левицата! “. Това съобщи в ефира на Euronews Bulgaria д-р Цветеслава Гълъбова, която е член на новата политическа платформа. Тя добави, че влизайки в политиката ще се бори за построяването на психиатрична болница.

Софиянци заслужават да имат съвременна психиатрична болница, уверена е тя.

 
Откакто съм шеф на нашата болница - от 2009 година до момента, аз повеждам безусловно борба. Това са безусловно 14 години, в които се боря от позицията шеф на психиатрична болница, и не ми се получава. Затова считам, че в този момент ще се получи.
Къде отиват изключените от Българска социалистическа партия, е въпрос на персонален избор, счита доктор Гълъбова.

Категорично е решението в нашата платформа – всеки да направи непринудено персоналния си избор и да не бъде притискан, уточни психиатърът. И посочи, че Българска социалистическа партия „ са поканени от първия миг да вземат участие “.

 
 Jablyanov BGNES Валери Жаблянов. Снимка: БГНЕС, списък. Корнелия Нинова предложения да се върнат в Българска социалистическа партия всички, които желаят. Ама... Това е един значителен недостатък на българските политици – те завладяват някакво пространство и се считат за достоверни в това пространство. Единствено и единствено те. Не е по този начин – хората са разнообразни, имат нюанси във възгледите си, без значение дали леви или десни. Защо да не се обединят, за какво би трябвало някой на някого да бъде като крепостен селяндур?
Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР