Валери Божинов стана обект на доста шегички и на моменти

...
Валери Божинов стана обект на доста шегички и на моменти
Коментари Харесай

Ефектът Валери Божинов за българския футбол

Валери Божинов стана обект на много шегички и на моменти прекомерни насмешки, откакто разгласи завръщането си в Първа лига с екипа на не какъв да е тим, а на новака в шампионата Ботев (Враца). Някогашния суперталант на международния футбол по този начин и не съумя да си откри тим, в който да играе постоянно, което докара до неговото завръщане в България. И подигравките започнаха с цялостна мощ - от това, че е провален футболист, до това, че ще прекарва множеството си време в столичните заведения, в сравнение с във Враца.

Истината обаче е напълно друга. Извън безспирните бисери, които Божинов ражда, неговото наличие в българската Първа лига разпали същински пожар в интереса на хората към родното състезание, което се гради само на драмите към Левски и ЦСКА, както на превъзходството на Лудогорец. И, до момента в който мнозина се " закачат " с " Генерал Император Божигол ", то неговият резултат за футбола у нас се простира надалеч след странните изявленията, които на моменти дава.
Как Валери Божинов вдъхна живот на Първа лига и какъв е резултатът от завръщането му в България може да прочетете в Sportlive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР