Валери Божинов ще се присъедини към подготовката на Добруджа в

...
Валери Божинов ще се присъедини към подготовката на Добруджа в
Коментари Харесай

Божигол се завръща, ще помага на Добруджа и баща си

Валери Божинов ще се причисли към подготовката на Добруджа при започване на идната седмица и ще стане част от тима. Това заяви персонално президентът на клуба Йордан Йорданов за радио „ Добруджа “, а също така и формалната страница на клуба показа новината.

В клуба ще преценяват какво е положението на някогашния футболист на Ювентус, Манчестър Сити и Левски и дали ще има опция той да води офанзивата на Добруджа, само че Божигол сигурно ще направи своите първи стъпки в треньорската специалност. Припомняме, че основен треньор на втородивизионния отбор е доведеният татко на Божинов - Сашо Ангелов.

Валери ще бъде в треньорския щаб на Ангелов дружно с помощник-треньора Стефан Славов. Директорът на детско-юношеската школа на Добруджа размени на тази позиция Мирослав Начев. След есенния полусезон той се раздели с жълто-зелените и се завърна в Черноморец (Балчик).

Първата подготовка на Добруджа за годината ще се организира в сряда, от 14.00 часа, на стадион „ Дружба “ в Добрич и ще бъде отворена за почитателите. Очаква се 5 нови попълнения да стартират подготовка с тима, като на този стадий Йордан Йорданов издаде, че те идват от Левски, ЦСКА 1948 и от чужбина.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР