Валери Божинов изчерви мрежата с крайно откровено интервю, в което

...
Валери Божинов изчерви мрежата с крайно откровено интервю, в което
Коментари Харесай

Валери Божинов изчерви мрежата. Пикантерии за Алисия

Валери Божинов изчерви мрежата с извънредно искрено изявление, в което разгласи и пикантни детайлности за майката на сина си Алисия.

Той даде следващото си паметно изявление, този път пред Youtube канала на Алпер Чочев, написа БРИЦ.
-->
В него футболната звезда описа доста забавни детайлности от кариерата си. За преместването на фамилията му в Малта, първите стъпки в огромния футбол, дебюта в Серия " А " едвам на 15-годишна възраст, любовта към Лече, отхвърли да премине в Барселона, тежките травми и доста други.

Не бе пропусната и тематиката с персоналния му живот. Валери описа историята за връзката си с певицата Алисия и присъединяване му в клипа на песента „ Карамел “. Божинов призна, че персонално е звъннал на Коко Динев с молба да го запознае с дамата, която по-късно стана майка на сина му - Валери-младши.

" В Италия си бях пуснал българска телевизия и слушах поп-фолк. Виждам Алисия и звъня на Коко Динев. Викам му " бате Коко, би трябвало да ни запознаеш ". Той ми сподели като се прибера в България да му кажа - два-три дни по-рано. Тя обаче си имаше другар и срещата беше малко конфиденциална ", описа Валери.

В началото на клипа Божинов декларира желанието си да стане артист и да взе участие в съществени филми, в случай че му се открие сходна опция. Двамата с водещия даже разиграват къса сцена, в която Валери играе ролята на Божи маг по телевизия Божa ТВ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР