Валери Белчев заяви при встъпването си в длъжност, че се

...
Валери Белчев заяви при встъпването си в длъжност, че се
Коментари Харесай

Валери Белчев се качва на бърз влак в движение

Валери Белчев съобщи при встъпването си в служба, че се усеща, че гони бърз трен, на който би трябвало да се качи в придвижване . Той благодари за работата на Асен Василев. За новия длъжностен финансов министър е наслаждение и облекчение, че стъпва на една по-добре работеща финансова платформа. Белчев е убеден във опциите на хората тук и няма терзания, че всички провокации, които ще дойдат, неизбежно ще бъдат посрещнати.

За актуализация на бюджета или подготовката на естествени три бюджета - на ДОО, НЗОК и на държавния бюджета, Валери Белчев има комфорта, че ще работи с хора, които знаят по какъв начин се прави бюджет. Нямам терзания за това, че ще се оправим, увери Белчев.

Има постоянен човешки капитал и задачата на Валери Белчев ще бъде да резервира състава доколкото е допустимо. Не всичко ще може да запази, само че внезапни промени в отрасловото министерство не се плануват. МФ ще работи за приемането на еврото от 2024 година, само че това е един дълъг и комплициран развой. Христо Белчев ще направи всичко по силите си оптималната бистрота и " ние самите по-лесно да планираме и да знаем до каква степен сме стигнали ".

Той посочи, че няма родствена връзка с Белчо Белчев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР