Валентин Радев получи Златен скункс“ от Боби Ваклинов, заради неадекватните

...
Валентин Радев получи Златен скункс“ от Боби Ваклинов, заради неадекватните
Коментари Харесай

Сянката на Пелов преследва министър Радев и от гроба! Боби Ваклинов го погна с брада и качулка заради мъртвия затворник

Валентин Радев получи „ Златен скункс “ от Боби Ваклинов, поради несъответстващите дейности на Министерство на вътрешните работи по случая с издирването на двамата избягали пандизчии от Централния софийски затвор.

Тази сутрин репортер на „ Господари на ефира ” посети кабинета на Министъра на вътрешните работи, с цел да му съобщи статуетката, а вътре го очакваше цялото професионално управление на силовото министерство, написа Блиц.

Поводът, който провокира насмешки по адрес на Министерство на вътрешните работи е, че единият избягал пандизчия – Владимир Пелов, бе погубен при престрелка в центъра на Ботевград, макар сигналите, че известно време се е укривал там.

Ваклинов дойде в кабинета на водача на началника на силовото ведомство, държеейки златен скункс, само че дегизирайки се, тъкмо по метода, по който Пелов близо 2 месеца разиграваше униформените. Репортерът бе поставил дълга черна брада и качулка, очевидно надявайки се също да не бъде разпознат от министъра.

Какво тъкмо се случва и дали Радев ще одобри златната животинка, знак на огромните гафове, гледайте довечера от 23 часа в " Господари на ефира ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР