Валентин Илиев – изпълнителен директор на ЗК Лев Инс: “Екипите

...
Валентин Илиев – изпълнителен директор на ЗК Лев Инс: “Екипите
Коментари Харесай

Лев Инс с адекватната и бърза реакция при щети с природни бедствия

Валентин Илиев – изпълнителен шеф на ЗК „ Лев Инс ”: “Екипите на компанията са в денонощен контакт с нашите клиенти ”
„ При всяко едно сходно естествено злополучие, каквото сполетя Южното Черноморие при започване на тази седмица, застрахователна компания „ Лев Инс ” реагира на момента с удължение на периодите за завеждане на вреди. За нас е значимо клиентите ни да са спокойни в тези сложни за тях моменти, в които са заети със напълно други цели и се стараем да отстраняваме спомагателното терзание с преследването на къси периоди ”. Това съобщи Валентин Илиев – изпълнителен шеф на ЗК „ Лев Инс ” и добави, че сдружението има голям опит в такива обстановки още от лятото на 2014 година, когато при огромната градушка застрахователната компания е реагирала извънредно проведено, а клиентите са го оценили, като са им отредили премията за „ Най-коректен осигурител при погашение на застрахователни компенсации “. И досега, компанията се стреми да пази това самопризнание.

„ Щети по Каско могат да бъдат завеждани в офисите на компанията, посредством мобилното приложение или непосредствено на денонощната ни телефонна линия 0800 10 200 или 0800 15 333. ЗК „ Лев Инс ” е единствената застрахователна компания в България, която разполага със личен Кол-център и една от първите, които вкараха мобилно приложение за завеждане на вреди още по време на Ковид пандемията ”, сподели още Илиев.
-->
„ ЗК „ Лев Инс ” е и единствената застрахователна компания в страната, която разполага с мобилни екипи в 9-те най-големи града, а те обгръщат и забележителен периметър към тях ”, изрично съобщи изпълнителния шеф на сдружението и удостовери, че екипът на компанията от Бургас е на 24/7 разположение на потърпевшите, а настрана, има подготвеност за удължено работно време на офисите и командироване на спомагателни екипи от други точки в страната. Служителите на ликвидационния център на компанията в Бургас са в непрекъсната връзка с клиентите и дават подробни инструкции за нужните дейности. До момента противоположната връзка от самите клиенти е извънредно позитивна, за което Валентин Илиев благодари на сътрудниците си.

Той показа още, че все още компанията има регистрирани 16 вреди на МПС със застраховка Каско, множеството от които са изцяло наводнени. „ Тези които имат по-малки вреди, незабавно ги пренасочваме към сервизи за отремонтирането им ”, сподели още Илиев и добави, че изцяло наводнените коли, ще бъдат оповестени като тотални вреди. За тотална вреда смятат случаи,  в които цената на компенсацията надвишава 70% от застрахователната сума, разказана в полицата. Случаите на Кражба / обир на цялото МПС също се смятат за тотална вреда.

Освен с съответната и бърза реакция при вреди с естествени бедствия, ЗК „ Лев Инс ” е безспорен водач на пазара по отбрана на своите застраховани МПС-та и по риска „ Кражба “. Компанията употребява новаторско ноу-хау и влага изключителни средства и запас в предварителната защита на риска от години. „ Имаме специфичен отдел, който създава и актуализира непрекъснато средства за отбрана, които слагаме на застрахованите при нас коли. В същото време, тези средства за отбрана са от най-голям клас и са изцяло безвъзмездни за нашите клиенти. Тук също сме получили самопризнание и не инцидентно към този момент втора година поред отчитаме растеж от над 20% по застраховка „ Каско “ ”, отговорно съобщи Валентин Илиев.

Ръководството и чиновниците на ЗК „ Лев Инс ” АД изричат съболезнования на околните на жертвите при естественото злополучие и в символ на съпричастност с потърпевшите, по самодейност на чиновниците на компанията, ще бъде проведена акция за събиране на средства, които ще бъдат преведени по дарителската сметка за възобновяване на вредите, открита от община Царево.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР