Валентин и Борислав са двамата братя, които са подпомогнали Рангел

...
Валентин и Борислав са двамата братя, които са подпомогнали Рангел
Коментари Харесай

Ето ги двамата братя близнаци, участвали в заравянето на убития Димитър

Валентин и Борислав са двамата братя, които са подкрепили Рангел Бизюрев да прикрие следите си от убийството на Димитър Малинов. Снимка на двамата е качена във фейсбук групата на село Цалапица.

Ето какво гласи поста:

Двамата близнаци, съучастници в убийството на Димитър Малинов. Седейки под домакински арест в този миг. За ликвидиране. Смятам, че е редно да се даде повече публичност и на този случай, както и митингите, които се случват всеобщо да не бъдат само за момичето потърпевшо тежко в Стара Загора, само че и за Димитър. За всички, които са потърпевши или не са измежду нас, поради такива НЕчовешки същества!

Защото всеки от тях би трябвало да поеме следствията от дейностите си. А ние да настояваме за това.

Б.Д.

В.Д.

Снимка малко след убийството. На такива мястото не е измежду обществото!

Нито на родителите, които или не са положили старания да научат децата си на човещина, или са им давали подобен образец, или просто са им дали едно подправено възприятие за безотговорност и липса на последици от дейностите им.

Досъдебното произвеждане е открило, че на 20.07.2023 година в с. Цалапица, обл. Пловдив, Рангел Бизюрев съзнателно е умъртвил Димитър Малинов, на 24 година, като убийството е осъществено с особена свирепост. След осъществяване на убийството В.Д и Б.Д. са направили дейности по укриване на натрупа на 24-годишния мъж за да бъде възпрепятствано наказателното гонене във връзка с Рангел Бизюрев.

Събраните досега доказателства сочат, че двамата не са се уговорили с Р.Б. авансово за това. Понастоящем Валентин и Борислав са арестувани за период от 24 часа, според Закона за Министерство на вътрешните работи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР