Валенсия прави най-слабото си представяне в Ла Лига през последните

...
Валенсия прави най-слабото си представяне в Ла Лига през последните
Коментари Харесай

Валенсия прави най-слабия си сезон в последните 40 години

Валенсия прави най-слабото си показване в Ла Лига през последните четири десетилетия. “Прилепите ” изгубиха с 0:1 гостуването си против Хетафе в дуел от 22-рия кръг в шампионата на Испания късно нощес и остават eдва на 19-о място във краткотрайното класиране със единствено 20 точки.

През сезон 1982-1983 Валенсия има 17 точки след 19 изиграни дуела. За последно валенсианците са отвън испанския хайлайф през сезон 1986-1987.

Загубата от Хетафе бе пето следващо проваляне за Валенсия в шампионата. В идващия кръг от  Ла Лига отборът играе пред лична аудитория против Реал Сосиедад.

Валенсия е шесткратен първенец на Испания и осемкратен притежател на националната купа. В предишното клубът е печелил Купата на УЕФА, Купата на носителите на национални купи, Суперкупата на Европа, а при започване на новия век " бяло-черните " доближиха два пъти до финала в Шампионската лига.

С представянето си отборът е съществено заплашен от изпадане през този сезон. Барселона, Реал Мадрид и Атлетик Билбао пък са трите тима, които в никакъв случай не са отпадали във втора дивизия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР