Валенсия отстъпи с 0:1 на Ювентус, а в комбинация с

...
Валенсия отстъпи с 0:1 на Ювентус, а в комбинация с
Коментари Харесай

Марселино: Юве притежава всичко необходимо, за да спечели ШЛ

Валенсия отстъпи с 0:1 на Ювентус, а в композиция с успеха на Манчестър Юнайтед над Йънг Бойс този резултат изхвърли " прилепите " от Шампионската лига. Испанският отбор ще приключи трети в групата си и ще се трансферира в Лига Европа, а старши треньорът Марселино съобщи, че отборът му няма от какво да се срами.

" Тъжни сме, тъй като няма да продължим в Шампионската лига, само че сме и горди от представянето си в групата. Ювентус ни притисна при започване на второто полувреме. Те разполагат с необикновен футболист в лицето на Кристиано Роналдо, който създаде гола. Моят отбор игра на върха на опциите си и сподели, че може да е раностоен на един от любимците в шампионата. Наистина съм горделив с момчетата ", показа Марслеино.

" Разбира се, че постоянно може и по-добре. Заслужавахме да спечелим в Манчестър, а в Швейцария направихме едва второ полувреме, само че в останалите мачове няхме на равнище. Това е футболът - от време на време една обстановка взема решение всичко. Ето, през днешния ден Юнайтед вкара гол в последната минута и се класира за наша сметка. Казаха ми, че при гола на Фелаини е имало игра с ръка, само че няма какво да сторим. Шампионската лига се нуждае от системата VAR ", означи наставникът на " прилепите ".

" Ювентус игра два финала през последните години, само че в този момент има повече опит, а също така има в състава си и Кристиано Роналдо. Като тим по нищо не отстъпват на Реал Мадрид и Барселона. По отношение на физика, механически качества и опит, Юве е изцяло кадърен да завоюва Шампионската лига ", безапелационен беше Марселино.
Шампионска Лига 5 кръг, вторник 27 ноември  Ювентус 1:0краен резулат  Валенсия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР