Валежите спират, слънцето се връща, температурите остават малко по-ниски. Това

...
Валежите спират, слънцето се връща, температурите остават малко по-ниски. Това
Коментари Харесай

Валежите спират, слънцето се връща

Валежите стопират, слънцето се връща, температурите остават малко по-ниски. Това сочи прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология.

В четвъртък още в утринните часове преваляванията и в източните региони ще спрат, облачността ще намалее и след обяд над страната ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб северозападен, в Източна България сдържан север-североизточен вятър. Дневните температури още малко ще се намалят и оптималните ще бъдат сред 26° и 31°, малко по-високи в крайните югозападни региони.

Над планините облачността ще намалее и ще бъде най-вече слънчево. След обяд над Родопите ще има купеста облачност, само че единствено на обособени места там ще превали. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра - към 14°.

Над Черноморието в утринните часове на обособени места към момента ще има превалявания, само че те ще спрат, облачността ще намалее и след обяд ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан север-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 25°-28°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР