Валежите ще бъдат от сняг, а температурите ще започнат да

...
Валежите ще бъдат от сняг, а температурите ще започнат да
Коментари Харесай

Мислехме, Че Времето Се Е Развалило В Края На Февруари, Но Ни Е Бедна Фантазията Какво Ни Е Подготвила Баба Марта! -15 По Целзий В

Валежите ще бъдат от сняг, а температурите ще стартират да се намаляват. Минималните ще бъдат сред минус 9 и минус 5 градуса, а оптималните към момента позитивни на множеството места - сред 0 и 5 градуса. През нощта против понеделник, както и в понеделник снеговалежите ще продължат, а температурите още ще се намалят. Сутрешните при започване на седмицата ще бъдат сред минус 12 и минус 5 градуса, за региона на София към минус 8 градуса, а дневните температури ще бъдат сред минус 8 градуса в Северна България, до към минус 1 градус в Южна България, единствено по Черноморието оптималните температури ще бъдат позитивни – сред 2 и 4 градуса.

Във вторник основна смяна на времето не се чака, остава студено с негативни минимални и оптимални температури в множеството места, а снеговалежите ще продължат, само че с наклонност да отслабват и стопират. В сряда на всички места преваляванията ще спрат и ще се обясни, което ще докара до рухване на температурите. Сутрешните температури ще бъдат сред минус 15 и минус 10 градуса, тук-там и по-ниски, а дневните температури ще бъдат сред минус 8 и минус 3 градуса, като минус 8 градуса, а може и по-ниски ще бъдат дневните температури най-вече в Северна България. За София в сряда минималната температура се чака да падне до към минус 12 градуса, а оптималната за деня ще бъде към минус 3 градуса.

Баба Марта ще пристигна с още по-ниски утринни температури – от порядъка на към минус 15 градуса, а дневните ще са сред минус 6 и 0 градуса. В петък – 2 март, ще се заоблачи, тук-там ще превали, най-вече в Централна и Южна България, а температурите малко ще се покачат и дневните ще са сред 2 и 8 градуса над нулата, а минималните от минус 10 до минус 5, за София към минус 7 градуса. За Националния празник – 3 март бързо ще се затопли и температурите ще бъдат към 7-10 градуса над нулата, по-високи по Черноморието. Сутрешните температури също ще се покачат и ще са сред минус 4 и 3 градуса над нулата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР