Валежите през изминалата нощ спряха, а вятърът чувствително отслабна. Вчера,

...
Валежите през изминалата нощ спряха, а вятърът чувствително отслабна. Вчера,
Коментари Харесай

По-малко облаци и предимно слънчево време през новата седмица

Валежите през миналата нощ стопираха, а вятърът сензитивно отслабна. Вчера, обаче имаше и мощни гръмотевични стихии тук-там.

Днес след обяд от запад облачността ще се усилва и до среднощ в северозападните региони ще превали. Ще духа слаб, в Източна България и Предбалкана сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 18 и 23 градуса.

След среднощ вятърът в северозападните региони ще се усили и ще се ориентира от северозапад. Утре облачността ще се раздира и понижава до най-вече слънчево.

Ще духа сдържан, в Източна България - краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад, само че след обяд ще отслабне, а по здрач в Западна България и ще стихне. Максималните температури ще са сред 19 и 24 градуса.

По Черноморието ще е най-вече слънчево, а до вечерта и вятърът ще отслабне. Максималните температури ще бъдат към 21-23 градуса.

Над планините ще е най-вече слънчево, само че прохладно. Ще духа сдържан и мощен вятър от запад-северозапад, който след обяд също ще отслабва.

Във вторник ще е най-вече слънчево, сутринта тук-там в низините с понижена видимост.

През нощта против сряда и в сряда облачността ще се усили, ще има превалявания, на повече места и с по-значителни количества - в Северна и Западна България.

В четвъртък облачността от запад бързо ще се раздира и ще понижава. Температурите към този момент ще са близки до нормалните за средата на ноември, оптималните ще са - сред 11 и 16 градуса.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР