Вълчинов се призна за виновен за зверското убийство, а пълни

...
Вълчинов се призна за виновен за зверското убийство, а пълни
Коментари Харесай

Няма да гледат днес мярката за неотклонение на Вълчинов, разчленил мъж в София

Вълчинов се призна за отговорен за зверското ликвидиране, а цялостни признания направи и индивидът, оказал помощ му да укрие закононарушението - Константин Суботинов. 

 

Вълчинов бе оставен в ареста предходната седмица, откакто направи цялостни признания пред магистратите, че точно той е направил убийството в миг на афект и суматоха. Адвокатът му обаче съобщи, че не признава той да е разчленил натрупа на Пеев, а упреква за това Суботинов. 

 

Самият Суботинов също остава в ареста след решение на Софийския областен съд. Той е упрекнат в това, че е оказал помощ на Вълчинов да прикрие следите от закононарушението, само че и до този миг няма доказателства, които да сочат, че той е съпричастен към самото ликвидиране. Според прокуратурата Суботинов е дошъл на адреса на Вълчинов на ул. “Г.С. Раковски “ и е открил съществуването на трупни остатъци в банята. Макар и шокиран от гледката, той се е съгласил да помогне за прикриването на следите.

 

Двамата са набавили препарати за разчистване, чували, лопата и други предмети от два хипермаркета. Върнали се и са селектирали останките в разнообразни чували. След това и двамата са пренесли тези чували - част долу през кооперацията, част в колата на Суботинов, трета част са качили в извикано от тях такси, където са ги транспортирали до гориста околност в Бояна и са заровили частите от тялото на Пеев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР