Ваксинирането не е само да не умреш, а и да

...
Ваксинирането не е само да не умреш, а и да
Коментари Харесай

Буруджиева: У нас мерките се затягат само като се напълнят болниците. В чужбина действат превантивно

" Ваксинирането не е единствено да не умреш, а и да имаш след това по-добро здраве, защото Ковид нанася и щета върху тялото ни ". Това съобщи в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия " политологът Татяна Буруджиева във връзка полемиките " за " и " срещу " имунизациите. " В България ограниченията се стягат, когато лечебните заведения стартират да изнемогват. В чужбина ограниченията се взимат превантивно, с цел да не се стигне до препълване на лечебните заведения ", сподели още тя, а по отношение на премисляните ограничения, попита: " Какво ще стане от 22 до 23 ч., в случай че отидеш на ресторант, тогава ли излиза вируса? "

Шеф готвачът Иван Манчев разкри, че е с три ваксини. " Целият свят споделя, че се имунизира, а излизат едни и споделят - не, недейте. Всеки естествен доктор споделя, че би трябвало да се имунизираме. Когато Лекарския съюз се е изказал, не би трябвало да се разрешава ти да излизаш и да приказваш против това решение ", разяснява той във връзка изявлението на Атанас Мангъров преди дни. Относно ограниченията, той сподели: " Или затваряме или не затваряме. Ако затворим, вървим с икономическите ограничения, в случай че работим - си съблюдаваме изискванията. Няма логичност. Намаляват на 50 % потенциала на заведения за хранене и кина, а в градския превоз си е 100 % потенциала. Не го разбирам, не е вярно. Две години все се лутаме ".

Режисьорът Виктор Божинов също разяснява тематиката в студиото: " Интересно е да се замислим за какво на други места по света разхлабват ограниченията, а тук ги затягаме. Тази трета вълна при нас идва малко със забавяне. Вчера се поинтересувах какво става с Швеция, която подходи по друг метод. Там като че ли от дълго време към този момент са не запомнили за ковид. Явно този вирус би трябвало да мине през огромна част от хората ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР