Ваксинирах се веднага. Защото имам отговорност към себе си и

...
Ваксинирах се веднага. Защото имам отговорност към себе си и
Коментари Харесай

Мозер: Румен Радев се държи непочтено

" Ваксинирах се незабавно. Защото имам отговорност към себе си и близките ", съобщи легендата в политиката Анастасия Мозер по Нова телевизия.

  " Положението е хуже губернаторское. Трябва да се върне разговора в нашия политически живот. Виждам малко светлина в тунела след появяването на Кирил Петков и Асен Василев. И би трябвало правда. Хората са изгубили доверие в закона, тъй като у нас всичко е било връзки ", добави тя.

" За мен има огромна разлика сред тях и Слави Трифонов. Аз не ги познавам, само че са от едно необременено потомство. По делата им ще ги познаете. Колко пристигнаха с обещания за 800 дни и по-късно бяха осъдени. Аз към удовлетворена, че те се пробват да беседват ", добави тя.

" България има нужна от непоклатимост. Постоянно се вършат избори, а резултатите не са толкоз разнообразни. Мен ме учуди, че в Америка множеството са дали своят вот за Слави Трифонов. Отдавам го на слаба политическа просвета. Каквото е и в България. Трябва да има хора, които гледат напред, а не обратно ", сподели още Мозер.

" Борисов направи доста по неговото ръководство. Като автомагистрали, метро, с външните връзки. Не е елементарен въпрос да се поддържат положителни връзки с Турция, а той съумя. Много пъти съм желала среща с него, само че той ни е отказвал ", добави Мозер.

" Ще потърсим среща и с Кирил Петков и неговия сътрудник. Защото най-важно е да се разисква политиката ", сподели още дъщерята на Георги Михов Димитров.

" Румен Радев се държи непочтенно. Дано се откри различен претендент, който да няма политики свързани с предишното като него ", сподели още тя и добави, че коро се прибира в Съединени американски щати.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР