Ваксинацията срещу коронавирус почти сигурно ще стане задължителна във Висшата

...
Ваксинацията срещу коронавирус почти сигурно ще стане задължителна във Висшата
Коментари Харесай

Задължителна ваксинация срещу коронавирус за всички играчи във Висшата лига на Англия

Ваксинацията против ковид съвсем несъмнено ще стане наложителна във Висшата лига на Англия, разкрива “Дейли Мейл”. Правителството на Англия обмисля да принуди всички футболисти и треньори да бъдат с сложена втора игла най-късно до 1 октомври.

В момента практиката е всички в отбора да се тестват два пъти седмично и в случай че някой е инфектиран, той се вади от групата, само че съотборниците му след това играят в съответния мач - т.е. не биват изолирани. Тази процедура действа от година насам и с помощта на нея миналият сезон протече по проект.

Тъй като обаче на Острова случаите на новозаразени се усилва - главно поради “Делта” разновидността - се търси нов метод за справяне с рецесията.

За момента единствено два клуба от елита на Англия са ваксинирали всичките си футболисти и треньори. Иначе Здравното министерство имаше упорит проект от новата акция да няма никакви ограничавания по отношение на визитите на дуели, само че към този момент на дневен ред по-скоро е от почитателите да се изисква имунизационен паспорт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР