Ваксинацията срещу COVID-19, както се случва при всички други ваксини,

...
Ваксинацията срещу COVID-19, както се случва при всички други ваксини,
Коментари Харесай

Италианският висш здравен институт: Ваксините не защитават на 100%

Ваксинацията против COVID-19, както се случва при всички други ваксини, не пази на 100% имунизираните лица. Това разгласи Италианският върховен здравен институт (ISS), съобщи SIR (Servizio Informazione Religiosa).

Понастоящем знаем, че имунизацията против COVID-19, в случай че се извърши цялостният имунизационен цикъл, защищава 88% от зараза, 94% от хоспитализация, 97% от постъпване в интензивно лекуване и 96% от съдбовен излаз от болестта, показаха от Италианския върховен здравен институт.

Следователно е допустимо да има стеснен брой случаи на зараза, банкет в болница, банкет в интензивно лекуване и смъртни случаи даже измежду имунизирани, само че в извънредно по-малък брой спрямо тези, които не са имунизирани, показаха още от здравния институт.

От ISS приканват популацията да се имунизира, с цел да се ограничи разпространяването на ковид и опцията от съдбовни случаи. В Италия досега са сложени близо 63 милиона дози, а изцяло имунизирани са близо 28 милиона души, което се равнява на 45% от цялото население на страната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР