Ваканционно селище Албена“ все още не е толкова добре познато

...
Ваканционно селище Албена“ все още не е толкова добре познато
Коментари Харесай

Немски журналисти: Албена има огромен потенциал за повече гости от Германия

Ваканционно населено място „ Албена “ към момента не е толкоз добре познато измежду немските туристи, търсещи дестинация за лятна, СПА или спортна почивка. Затова със своите естествени дадености, положителното си ръководство и отношение към гостите, курортът има голям капацитет за разширение на позициите си на родния ни пазар. Около това мнение се сплотиха група публицисти от Германия, които посетиха през вчерашния ден Албена като част от своя осведомителна обиколка, проведена от Министерството на туризма.

„ Идвам в Албена за повторно и за мен това е същински оазис. Тук, с изключение на да се излегнеш на необятния, чист и извънредно прелестен плаж, можеш да се разходиш измежду зеленината и прохладата на Балтата, да спортуваш интензивно, да се забавляваш със семейство, да опитваш разнообразна, вкусна и висококачествена храна, или да се погрижиш за своето здраве в някой от SPA & Wellness центровете. Подобно обилие не се среща на доста други места по света “, сподели в края на обиколката Гералд Юбершер от берлинското издание Reise Travel. Той добави, че като немец прави оценка високо стройната организация на работа, която мениджмънтът е съумял да резервира през годините и доказателство за това е фактът, че единият от хотелите оперира под марката Maritim.

В рамките на визитата публицистите имаха опция да опитат тематично сет меню, квалифицирано от майсторите готвачи с фокус върху продуктите, отглеждани в стопанствата на Албена. След емблематичната за курорта черешова ракия, съпроводена от свежа салата с лимонен дресинг, върхова точка в дегустацията бе приготвеният на грил говежди стек от породата Блек Ангъс, набиращ все по-голямо известност измежду феновете на висококачественото телешко месо. Обядът приключи с изтънчен крем от домашно приготвено кисело мляко и топинг от сос кули от сезонни плодове.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР