Важното е тази комисия в НС не просто да посочи

...
Важното е тази комисия в НС не просто да посочи
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Всеки политик трябва бъде питан дали познава Нотариуса

" Важното е тази комисия в Народно събрание не просто да уточни две, три имена на магистрати, да изгорят един, двама следователи. Сега е време за смели ходове. Нека магистратите да излязат и да кажат какво знаят - дали са били заплашвани ". Ивайло Мирчев - народен представител от ПГ " Продължаваме промяната - Демократична България ". Той посъветва медиите, когато пред тях застане някой политик, преди всичко да бъде питан дали познава Нотариуса.

" През годините много сме развявали флагчето, че има проблеми в правосъдната система. За страдание късно беше чуто ", означи депутатът.

За случая с Нотариуса Мирчев беше безапелационен, че " би трябвало да се стигне до политическото равнище на въздействие ".

" Ние не би трябвало да имаме никакво подозрение, че този малък селски хитрец не е работил просто самичък ", безапелационен е той.

Ивайло Мирчев е безапелационен, че страната ни може да помогне доста на Украйна, само че това се бави поради не толкоз оптималната работа на администрацията на Министерство на защитата.

" Доста ясни са молбите на Украйна и резултатът в Авдеевка е от това, че Украйна няма задоволително въоръжения сега поради това, че от октомври на практика Съединени американски щати не подкрепят Украйна ", сподели той.

" България може да помогне, само че това не се случва с нужното движение и се надявам това да се усъвършенства ".

" Ще желаеме чуване и доклад на Министерство на защитата в Народно събрание за това какво е направено във връзка с военно-техническата помощ за Украйна ".

" Решението за бронетранспортьорите го гласувахме преди близо три месеца към този момент, само че за три месеца ние не можем да превозим стотина бронетранспортьора от София до Русе.

" Не е липса на средства. Тук не става въпрос за късане на нишка, а да работи много по-оптимално администрацията на Министерство на защитата. Очевидно има проблем и този проблем ще бъде решен. Ротацията няма нищо общо с това да бъдат пренесени стотина бронетранспортьора ", уточни депутатът.

За Русия Ивайло Мирчев сподели, че има разлики сред нея и България.

" Имаме една доста огромна разлика с Русия. Русия сега води война не за земи и територии, а за правото си да живее в предишното и правото на Путин да резервира властта си.

Всички хора, които желаят Русия да се промени биват отстранявани. "

" Не би трябвало да си мислим, че внезапно Русия ще стане демократична страна в резултат на войната. Ние би трябвало да свикнем, че Русия е заплаха и скърбя, че в България към момента има хора, които да посрещнат Путин с самун и сол, без да осъзнават за какъв деспот става въпрос.

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР