Важно решение, свързано с президента Румен Радев.НСО е финализирала обществената

...
Важно решение, свързано с президента Румен Радев.НСО е финализирала обществената
Коментари Харесай

Поръчаха изумителна кола за Радев! Ето цената

Важно решение, обвързвано с президента Румен Радев.

НСО е финализирала публичната поръчка за 3 първокласни бронирани автомобила, един от които ще бъде предопределен за потребностите на президента Румен Радев. Стойността на автомобила, в който ще се вози президентът, е 1 милион и 23 хиляди лв., а той ще бъде на марката Mercedes ( " Мерцедес “), заключи в. " Ретро ".
-->
От обществената информация излиза наяве още, че лимузината ще се създаде по поръчка в Германия. Договорът е подписан сред НСО и българските представители на немския авто тръст " Силвър Стар “.

От документа, оповестен в интернет, излиза наяве, че колата ще бъде създадена в границите на 2023 година и ще бъде доставена на президента следващата година.Цената ѝ е изключително висока най-много поради условието да бъде бронирана. На този стадий обаче от НСО ще бъдат платени единствено 30% от сумата като задатък, а останалите 70% ще бъдат доплатени едвам когато автомобилът дойде в България.

От клаузите в контракта излиза наяве, че мерцедесът на Радев ще разполага с най-високата допустима отбрана в сходство със международния стандарт VPAM-BRV. Невижданото у нас возило ще има четири документа, които ще подсигуряват, че е предпазено и устоя на патрони, стабилно е на гърмежи от покрива, пода и страничните порти.

Мерцедесът ще бъде брониран по немска технология, която удържа на всевъзможни муниции от друг диаметър, както и на гранати. В такива коли на немската марка се возеше до неотдавна и съветският президент Владимир Путин, преди да се откаже от мерцедесите и да стартира да се придвижва с лимузина съветско произвеждане, наречена " Аурус Сенат “.

В момента президентът още веднъж се придвижва с брониран мерцедес, който бе закупен през 2016 година Возилото обаче към този момент било считано за остаряло и непокриващо критериите за сигурност.

Другите две коли, поръчани от НСО, ще дават отговор на същите критерии и също ще костват по милион и 20 хиляди.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР