Важно е тези хора да разберат какво са направили. Важно

...
Коментари Харесай

Юлиан Ангелов: Убийците на пътя ще разберат делата си в моргата />Реклама / Ads
Важно е тези хора да схванат какво са създали. Важно е да се сблъскат с действителността от злополуките и нещастията на хората, с цел да схванат, че не би трябвало да карат под приложимост на алкохол и опиати.
Това съобщи пред bTV депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов. Повод е предлагането на партията виновните за тежки произшествия лица да поставят безплатен труд н морги, интензивни отделения и травматологии.

" Виждаме, че доста младежи не се интересуват от финансовите наказания. Не се интересуват дали ще им бъде отнета шофьорската брошура. Явно разчитат на родителите си, на това че ще бъдат безнаказани отсега нататък. Трагедиите ще не престават, в случай че не се направи нещо ", съобщи Ангелов.

Внесеното от Вътрешна македонска революционна организация предложение е във връзка трагичният случай, при който почина журналистът Милен Цветков. Припомняме, че той бе блъснат на Великден от дрогиран юноша, до момента в който чака на червен светофар на столичния бул. " Черни връх ".

" Преди четири години претърпях сходна злополука. Може би ме избави това, че автомобилът ми се движеше. Удариха ме с мощна скорост откъм гърба. Беше ужасно. Много по-страшно е, в случай че колата е спраля ", съобщи Ангелов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР