Важно е коя партия къде се позиционира, не само с

...
Важно е коя партия къде се позиционира, не само с
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Ние не можем да дадем подкрепата си на сляпо

Важно е коя партия къде се нарежда, освен предвид на отстраняването на модела Борисов, а с оглед решаването на проблемите хората, по този начин разяснява ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова политическата обстановка сега.

" Това, което сме споделили преди изборите, това вършим, и то е насочено към действителните проблеми ", разяснява Нинова законопроектите импортирани от Българска социалистическа партия.

Тя посочи още: " Ние сме най-ясни, най-последователни и най-принципни. "

Бихме подкрепили кабинет на " ИТН ", в случай че желаят тази поддръжка. " ИТН " има избор или да създадат държавно управление, или да търсят поддръжка, или да обяснят на хората за какво ги пращат на предварителни избори.

" Трябва някой да поеме ръководството на страната ", съобщи Нинова. " Да предложиш кабинет, да очакваш поддръжка и да не водиш диалози с тези, от които би желал поддръжка, е парадокс. Ние не можем да дадем поддръжката си на сляпо за нещо, за което не сме разговаряли. Ние не сме просто партия, която просто по този начин си дава гласовете, без да знае защо ".

" В акцията и изборите се борихме за победа, не се получи. Властта ни беше препоръчана преди 4 години на тепсия. Ние отказахме поради правила и морал в политиката. И в днешния ден ще постъпваме по същия метод с морал, почтено, устойчиво ", съобщи Корнелия Нинова.

Ако се стигне до миг да поемат ръководството на страната, ще свикат органите на партията. До момента не е раглеждана тази догадка, в това число на последното съвещание, разяснява Нинова възможен мандат за сформиране на държавно управление от Българска социалистическа партия.

Тя съобщи, че чакат решението на президента за мандата.

" Ако се стигне до това, естественият ход е да се създадат диалози, съвещания, в случай че партията ни реши да опитваме, тъй като можем да решим да го върнем незабавно ", безапелационна бе Корнелия Нинова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР