Важно е да се подчертае, че това е разновидност на

...
Важно е да се подчертае, че това е разновидност на
Коментари Харесай

За какво да следим и какви са симптомите при „Омикрон“

Важно е да се подчертае, че това е вариация на Ковид вируса, към момента доста нова и с прекомерно малко изследване какви са методите и лекуването й. Засега случаите в Европа не са доста, ное допустимо това да се промени и управляващите по света сигнализират за да се подготвим за болестта и методите да минем по-лесно през нея.
Случаите на инфекцията в страната, където за първи път беше открита тази вариация на COVID-19, не са съществени, сподели пред Би Би Си Анжелик Кутзи, председателка на Южноафриканската здравна асоциация.

Тя обаче акцентира, че проучванията на „Омикрон“ към момента са в доста ранен стадий. Кутзи добави, че едвам 24% от популацията на страната е изцяло имунизирано.

Симптомите на „Омикрон“ са необикновени, само че не са тежки, споделя лекарката, която е първата, съобщила за вероятността за нов вид на COVID-19. Кутзи, чийто кабинет е в Претория, почнала да приема при започване на ноември пациенти с нетипични прояви на COVID-19, оплакващи се от огромна отмалялост. Отново основните терзания са ориентирани към хората в риск, с редица хронични болести и естествено възрастните хора. Ситуацията се следи от лекарски организация, към момента няма суматоха, само че доста от хората по света са обезпокоени. Умора, изнемощялост, болки в тялото, най-честите разкции при новия тип на вируса.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР