Важна роля при лечението на пациенти, заразени с новия коронавирус

...
Важна роля при лечението на пациенти, заразени с новия коронавирус
Коментари Харесай

Традиционна китайска медицина помага срещу вируса

Важна роля при лекуването на пациенти, инфектирани с новия ковид COVID-19, е изиграла обичайна китайска медицина, се показва в публично известие на "Радио Китай ".

Представител на Националната администрация за обичайната китайска медицина направил коментара на конференция за реакцията на Китай при епидемията, прецизира радиото, представено от Българска телеграфна агенция.

По-конкретно, представителят оцени ролята на три патентовани китайски медикаменти и три предписани лекувания с обичайната китайска медицина, които са се оказали клинично ефикасни при третирането на COVID-19.

Две от трите медикаменти са известни като гранули Jinhua Qinggan и капсули Lianhua Qingwen. От трите предписани лекувания най-известното се назовава „ филтриране и детоксикация на белите дробове ", което е уместно за пациенти с леки и междинни до тежки признаци.

Създадена е била специфична експертна група за проучване на лекуването на COVID-19 и установяването на дълготрайни механизми за консолидиране на обичайните китайски способи на лекуване и западната медицина в предварителната защита и контрола на инфекциозни болести.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР