Важен инфраструктурен проект слага край на ВиК авариите в Кричим.

...
Важен инфраструктурен проект слага край на ВиК авариите в Кричим.
Коментари Харесай

Край на ВиК авариите в Кричим. Вижте причината

Важен инфраструктурен план поставя завършек на ВиК повредите в Кричим. Веднага след коледните и новогодишни празници започва замяна на довеждащия тръбопровод от помпената станция до регулацията на Кричим, с помощта на което ще бъде усъвършенствано зареждането с питейна вода за целия град, заяви кметът Атанас Калчев.

„ Проектът се осъществя с целева дотация от държавния бюджет. Той е от огромно публично значение, както за жителите на града, по този начин и за оператора " ВиК " ЕООД – Пловдив ”, разяснява Калчев. Според него осъществяването на плана " Подмяна на съществуващия тласкателен тръбопровод от помпена станция “Кричим - Устина ” до регулацията на град Кричим ”, е значима причина за елиминиране на честите спешни обстановки по трасето на в този момент съществуващия тръбопровод и за обезпечаване на дейно действие на новия тръбопровод, което ще докара и до възстановяване на зареждането с питейна вода на реконструираната в целокупност градска водопроводна мрежа.

„ Провели сме съответните процедури по Закона за публичните поръчки. Избран е реализатор за дейностите по плана, тъй че не виждам спънки той да започва ”, добави градоначалникът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР