В Закуска в Тифани има много емблематични сцени. Но Одри

...
В Закуска в Тифани има много емблематични сцени. Но Одри
Коментари Харесай

Стилно и винтидж: 13 прически с шал, които ще събудят вътрешната ти Одри Хепбърн

В " Закуска в Тифани " има доста емблематични подиуми. Но Одри Хепбърн , носеща шал и пееща " Moon River ", постоянно ще остане един от най-иконичните моменти в поп културата.

Ако и вие сте толкоз очаровани, колкото и ние, евентуално се чудите по какъв начин да увиете косата си в шал и да изглеждате стилно? Е, не търсете повече!

Шалът е аксесоар за коса, който преодолява времето . Представете си елегантна жена, която се вози в типичен автомобил със свален покрив. Вероятно сте си я показали с шал и слънчеви очила. Увитият към главата ви шал е непреходно и стилно фешън решение , което и до през днешния ден провокира удивление. Просто гледайте Кари Брадшоу във втория сезон на " Сексът и града ".

Можете да го стилизирате по толкоз доста способи. Вържете го в опашка, вплетете го в плитка или го увийте към около главата си. Без значение от деня, часа, или сезона, шалът постоянно е подобаващ аксесоар! Освен това той ви придава това блестящо холивудско въодушевление на звезда, за което постоянно си мечтаем.

Прегледайте галерията ни, с цел да научите по какъв начин да употребявате шал в 13 привлекателни и кокетни стила .
 13 стилни прически с шал  13 стилни прически с шал  13 стилни прически с шал  13 стилни прически с шал
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР